SZTE EHÖK SE - Dunai Krokodilok - 2017. 12. 10.

Nyomtatás PDF

SZTE EHÖK SE - Dunai Krokodilok 8 - 8 (1-1; 4-2; 3-5)

Idei utolsó bajnokinkon azokat Krokikat fogadtuk, akik között sok rutinos OB I-et és válogatottat is megjárt játékost találunk. Ennek apropóján kicsit variáltunk is a sorokon. Ez olyan szinten meglepett minket, hogy az első harmadbeli 1-1 után mi irányítottuk a mérkőzést. Szüksége is volt erre a csapatnak, hogy tudjuk milyen érzés kontrollálni az eredményt, nem csak futni utána. A záró játékrészre, ahogy fogyott az idő és az oxigén, felpörögtek az események: gól-gólt, kiállítás-kiállítást követett. Volt, hogy elmaradt a várt sípszó (és a vele járó büntetés), de szerencsére nem ezen múlt a meccs. Kemény, fordulatos, brusztolós derbi volt, megérdemelten tartottuk itthon az egyik pontot. Külön öröm, hogy a megjelent játékosok közül mindenki pontot szerezve került a jegyzőkönyvbe. Ezzel az eredménnyel a bajnokság feléhez érve a 7. helyet foglaljuk el a tabellán.

Pontszerzőink: Bak (0+1); Bérdi (0+2); Bozsó (0+1); Feil (0+1); Keszthelyi (0+1); Kis (1+0) 2 perc; Marosi (0+1); Papp B. (1+0) 2perc; Papp T. (1+0) 2perc; Papp Z. (4+0); Ujvári (1+0) 2perc.

 

Kazincbarcika - SZTE EHÖK SE 2017. 12. 03.

Nyomtatás PDF

Kazincbarcikai Ördögök - SZTE EHÖK SE 11 - 3 (5-1; 3-1; 3-1)

Az idén nevet  és székhelyt váltó (nem mellesleg tavalyi bajnok) miskolci együtteshez látogattunk a hétvégén. Egy 4,5 órás út után láttunk neki a melegítésnek és a végső taktikai megbeszélésnek. Valószínűleg kicsit még az öltözőben maradtunk, ugyanis 40 másodperc alatt kaptunk egy gólt. Ezt még szépítettük, de ezek után érvényesült a papírforma és ellenfelünk fokozatosan növelte előnyét. Vezettünk ugyan szép támadásokat, de a befejezés nem sikerült, míg a kontrákat az Ördögök rendszerint értékesítették. Kár a nagyobb különbségért, de most ennyire voltunk képesek.

Pontszerzőink: Osváth (1+1); Papdi (1+1); Papp Z. (1+0); Ujvári (0+1).

 

Phoenix Titans - SZTE EHÖK SE - 2017. 11. 25.

Nyomtatás PDF

Phoenix Titans - SZTE EHÖK SE 2 - 4 (0-3; 2-0; 0-1)

Az elmúlt 2 meccs negatív hullámát megtörendő érkeztünk Törökbálintra, a Phoenix elleni mérkőzésre. Az első harmad jól kezdődött, 3 gólos előnyre tettünk szert. A következő játékrészben viszont ahelyett, hogy ezt növeltük volna, kettőt kaptunk. Ezek után ellenfelünk értelemszerűen vérszemet kapott és magasabb fokozatba kapcsolt, mi viszont sehogy nem találtuk a ritmust: támadásaink összeszedetlenek voltak, a lövések nem mentek be, az emberelőnyök kihasználatlanul maradtak. Az utolsó 10 percben még szereztünk egy gólt, de sokkal többel kellett volna nyerjünk. Felemás módon hagytuk tehát magunk mögött az elmúlt időszakot. A 2 pont megvan, de még mindig problémák vannak a fejekben, amit gyorsan helyre kell rázni, mert se a Barcika, se a Krokik nem fognak kegyelmezni az ilyen "áramszünetekben".

Pontszerzőink: Bérd (1+0); Csordás (0+1) 14 perc; Keszthelyi (0+1); Osváth 2 perc; Papp (B. 2+0); Papp T. (0+1) 2 perc; Papp Z. (1+0); Ujvári (0+1).

 

SZTE EHÖK SE - Rudas FT - 2017. 11. 19.

Nyomtatás PDF

SZTE EHÖK SE - Rudas FT 5 - 8 (3-1; 1-2; 1-5)

Jól ismertük soron következő ellenfelünket: egy évben debütáltunk a hazai floorball bajnokságban. Azóta ők már megjárták az első osztály, de egy kizárás miatt nemrég a legalsóbb osztályba sorolták őket, ahonnan újrakezdték a menetelést. Idén vegyes mérleggel rendelkeztek, ebbe szerettünk volna mi is kapaszkodni és egy összeszedett játékkal itthon tartani a 2 pontot. Az első harmadban sikerült is ezt elindítani, érezhetően meglepte ellenfelünket, hogy mi vezetünk. A második játékrészben viszont megtorpantunk és szépített az újvárosi gárda. A záró harmadban pedig mintha áramszünet lett volna, (egy lőtt és öt kapott góllal zártuk) úgy szaladtak át rajtunk a kohászok és nyerték meg a meccset. Nagyon össze kell kapjuk magunkat, mert ilyen periódusok nem szabad, hogy a játékunk részét képezzék.

Pontszerzőink: Bérdi (0+1) 2 perc; Bozsó 2 perc; Feil (0+1); Keszthelyi (1+2) 2 perc; Kis 2 perc; Marosi (2+1); Papdi (1+0); Papp T. 2 perc; Papp Z. (1+0); Ujvári 2 perc.

 

SZTE EHÖK SE - Debreceni EAC - 2017. 10. 28.

Nyomtatás PDF

SZTE EHÖK SE - Debreceni EAC 2 - 4 (2-1; 0-0; 0-3)

Soron következő hazai meccsünkön az eddig veretlen Debrecen látogatott hozzánk. Egyik fél se számított könnyű meccsre, mely jóslat be is igazolódott. Felállt, passzolgatós játékkal indult a meccs, mindkét csapat egy esetleges hibára, lyukra várt a védelemben. Az első ilyet mi találtuk meg: Zola palánk melletti indításából Marci vette be az ellenfél kapuját. 7 percre rá dupláztuk az előnyt, Bálint passzából Pisti lőtte a vonalon túlra a lyukacsost. Még a harmad vége előtt szépített az ellenfél, de az előny továbbra is nálunk volt. A második harmadban gyorsult a játék, mi a nagyobb előnyért, a DEAC az egyenlítésért dolgozott. Szép számmal akadtak helyzetek mindkét oldalon, de vagy egy blokkon halt el a lövés, vagy a kapusok értek oda elképesztő módon a másik sarokba. Gól nem is esett ebben a periódusban. A záró játékrészben felpörögtek az események, ellenfelünk mindent egy lapra feltéve támadott, mi a zárt védekezésből egy-egy kontrát tudtunk indítani, sajnos eredmény nélkül. A harmad felénél jött is az egyenlítés, majd rá pár percre egy szerencsétlenül pattanó kapu mögötti passzt elcsípve a vezetést is megszerezték a cívis városiak. Időt kértünk, innentől rajtunk volt a nyomás, hogy egyenlítsünk. Ennek megfelelően mentünk is előre, de lövéseink újfent blokkokba, kapusba akadtak. Az 58. percben egy érdekes játékvezetői döntés értelmében az ellenfél oldalhálóról kimenő lövése után ők jöhettek beütéssel. A középre adott passzból a támadó a védő kezével együtt lőtt kapura, sajnos gólt elérve. A 4 kapott gól alapvetően nem sok: Petya nagyokat védett, illetve a blokkokban is sok lövés elakadt. Viszont a 2 lőtt nagyon kevés: legalább 8 ziccerünk volt, ezeket be kell lőjük, csak úgy lesz esélyünk az elkövetkező meccseken. Az sem segített, hogy a meccs végén egy egyértelmű szituáció után nem mi támadhattunk (az egyenlítésért), hanem ellenfelünk, amely támadásukból el is dőlt a derbi. Ezeket a "ha" faktorokat leszámítva egy élvezetes, tempós, jó meccs volt. Egyenrangú partnerei voltunk a felsőházat megcélzó Debrecennek, de fájó pont, hogy megfoghattuk volna őket.

Pontszerzőink: Bozsó (1+0) 2perc; Dani 2perc; Osváth (1+0); Papp B. (0+1); Papp Z. (0+1).

 


3. oldal / 30

Like-olj minket!

Like-olj minket a Facebookon!

Mérkőzések

szeptember 24.
Szeged - Lizards 5 - 8

október 1.
SZPK - Szeged 7 - 4

október 15.
Neumann – Szeged 4 - 16

október 21.
Szeged - Torpedo 5 - 2

október 28.
Szeged - DEAC 2 - 4

november 19.
Szeged - Dunaújváros 5 - 8

november 25.
Phoenix - Szeged 2 - 4

december 3.
Kazincbarcika - Szeged 11 - 3

december 10.
Szeged - Krokodilok 8 - 8

december 17.
Szeged - Phoenix Fireball (MK) 3 - 28

január 13.
Lizards - Szeged 9 - 5

január 28.
Szeged - SZPK 4 - 14

február 11.
Szeged - Neumann 8 -7

február 25.
Torpedo - Szeged 7 - 5

március 11.
DEAC - Szeged 8 - 4

március 18.
Dunaújváros - Szeged 13 - 1

április 7.
Szeged - Kazincbarcika 5 - 13

április 15.
Krokodilok - Szeged 12 - 7

április 22. 11:00 - Szeged
Szeged - Phoenix

ATTE Sportcsarnok

Online

Oldalainkat 6 vendég böngészi

Médiapartnerünk

szegedma.hu