SZTE EHÖK SE - Debreceni EAC - 2017. 10. 28.

Nyomtatás PDF

SZTE EHÖK SE - Debreceni EAC 2 - 4 (2-1; 0-0; 0-3)

Soron következő hazai meccsünkön az eddig veretlen Debrecen látogatott hozzánk. Egyik fél se számított könnyű meccsre, mely jóslat be is igazolódott. Felállt, passzolgatós játékkal indult a meccs, mindkét csapat egy esetleges hibára, lyukra várt a védelemben. Az első ilyet mi találtuk meg: Zola palánk melletti indításából Marci vette be az ellenfél kapuját. 7 percre rá dupláztuk az előnyt, Bálint passzából Pisti lőtte a vonalon túlra a lyukacsost. Még a harmad vége előtt szépített az ellenfél, de az előny továbbra is nálunk volt. A második harmadban gyorsult a játék, mi a nagyobb előnyért, a DEAC az egyenlítésért dolgozott. Szép számmal akadtak helyzetek mindkét oldalon, de vagy egy blokkon halt el a lövés, vagy a kapusok értek oda elképesztő módon a másik sarokba. Gól nem is esett ebben a periódusban. A záró játékrészben felpörögtek az események, ellenfelünk mindent egy lapra feltéve támadott, mi a zárt védekezésből egy-egy kontrát tudtunk indítani, sajnos eredmény nélkül. A harmad felénél jött is az egyenlítés, majd rá pár percre egy szerencsétlenül pattanó kapu mögötti passzt elcsípve a vezetést is megszerezték a cívis városiak. Időt kértünk, innentől rajtunk volt a nyomás, hogy egyenlítsünk. Ennek megfelelően mentünk is előre, de lövéseink újfent blokkokba, kapusba akadtak. Az 58. percben egy érdekes játékvezetői döntés értelmében az ellenfél oldalhálóról kimenő lövése után ők jöhettek beütéssel. A középre adott passzból a támadó a védő kezével együtt lőtt kapura, sajnos gólt elérve. A 4 kapott gól alapvetően nem sok: Petya nagyokat védett, illetve a blokkokban is sok lövés elakadt. Viszont a 2 lőtt nagyon kevés: legalább 8 ziccerünk volt, ezeket be kell lőjük, csak úgy lesz esélyünk az elkövetkező meccseken. Az sem segített, hogy a meccs végén egy egyértelmű szituáció után nem mi támadhattunk (az egyenlítésért), hanem ellenfelünk, amely támadásukból el is dőlt a derbi. Ezeket a "ha" faktorokat leszámítva egy élvezetes, tempós, jó meccs volt. Egyenrangú partnerei voltunk a felsőházat megcélzó Debrecennek, de fájó pont, hogy megfoghattuk volna őket.

Pontszerzőink: Bozsó (1+0) 2perc; Dani 2perc; Osváth (1+0); Papp B. (0+1); Papp Z. (0+1).

 

SZTE EHÖK SE - Torpedo JSC - 2017. 10. 21.

Nyomtatás PDF

SZTE EHÖK SE - Torpedo JSC 5 - 2 (2-0; 3-2; 0-0)

Múlt heti nagyarányú győzelmünk és a Torpedo eddigi nyeretlensége bizakodásra adott okot a mérkőzés kimenetelét illetően. A kezdeti ismerkedés után a 8. percben 2 gólt is szereztünk, igaz abban a harmadban többet már nem sikerült. A következő játékrészben felpörögtek az események, megkezdte a felzárkózást a Torpedo, de hamar jött a válasz és visszaállt, sőt, nőtt a különbség. Egy kispad melletti szóváltás és kiállítás után előnybe kerültünk, ám az kihasználatlan maradt, majd nem sokkal a harmad vége előtt még kaptunk is egy gólt. A záró játékrészben gól egyik oldalon sem esett, bár helyzetek adódtak itt is, ott is. Részünkről több ajtó-ablak szituáció maradt ki, ezen továbbra is dolgozni kell, az elkövetkező meccseken ezt már nem engedhetjük meg magunknak. Nem volt szép mérkőzés, küzdős, helyenként sportszerűtlenül kemény volt a játék. Ezt betudhatjuk annak, hogy a Szövetség csak egy játékvezetőt küldött (amiről előzetesen egyik csapatot sem értesítették), akinek egy ilyen hőfokú mérkőzés sok volt. Lényeg, hogy a két pont itthon, jövőhéten pedig az eddig veretlen Debrecen gárdája érkezik.

Pontszerzőink: Bak (0+1); Bérdi (0+1); Csordás (2+0); Feil (0+1); Osváth (1+0); Papp B. (1+0); Papp Z. (1+0); Ujvári (0+1).

 

Neumann Wombats - SZTE EHÖK SE - 2017. 10. 15.

Nyomtatás PDF

Neumann Wombats - SZTE EHÖK SE 4 - 16 (2-5; 1-3; 1-8)

Soron következő jelenésünk Érdre szólított minket, ahol idei első győzelmünket szerettük volna megszerezni. Ennek megfelelően az eddigi sorokat megbontva, új felállással próbáltunk gyors gólokat szerezni a meccs elején. Tervünket siker koronázta, a harmad felénél már 5 lőtt gólnál tartottunk. Ezután több teret adtunk ellenfelünknek, amit ki is használtak, 2 gólt is szereztek. A szünetben átbeszélt módosításokkal viszont a következő harmadban újra mi irányítottuk a meccset, és visszaállt az 5 gólos különbség. A záró játékrészben pedig kinyílt a gólzsák: 8 találatot jegyezhettünk fel ebben a periódusban. Jól működött a csapat, a védelem a helyén volt, nem kaptunk kiállítást és végre volt a támadásoknak eredményes befejezése is. MVP-nek Hunort és Pistit jelölném, akik 6 pontot szereztek. Ha ezt a formát hozzuk a következő meccseken, nem kellene gondot okoznia a pontok itthon tartásának.

Pontszerzőink: Bérdi (1+1); Bozsó (1+1); Csordás (4+2); Dani (0+1); Keszthelyi (1+2); Feil (1+0); Marosi (2+0); Osváth (2+4); Papdi (0+2); Papp Z. (2+1); Ujvári (2+1).

 

SZPK - SZTE EHÖK SE - 2017. 10. 01.

Nyomtatás PDF

SZPK Komárom - SZTE EHÖK SE 7 - 4 (3-1; 3-2; 1-1)

Komáromba látogattunk a hétvégén, ahol ugyan nyernünk még nem sikerült, de mindig izgalmas meccseket játszottunk.
Végre idegenben is volt két sorunk, ami további bizakodásnak adott helyet. Ellenfelünk nyugodt, passzolgatós játékstílusát felvettük mi is, bár inkább a kontrákból próbáltunk építkezni. Voltak is kecsegtető próbálkozások, de a helyzetkihasználásunkon még mindig van mit javítani, ahogy a védelmi réseket is be kell még tömjük.
Kell még pár edzés és meccs, hogy csiszolódjunk, de lassan felvesszük a fonalat.

Pontszerzőink: Bak (0+1); Bozsó (1+2); Dani (0+1); Keszthelyi (1+0) 2perc; Papdi (1+0); Papp T. 2 perc; Ujvári (1+0).

 

SZTE EHÖK SE - Veszprém Lizards - 2017. 09. 24.

Nyomtatás PDF

SZTE EHÖK SE - Veszprém Lizards FT 5 - 8 (3-3; 2-1; 0-4)

A szezon első meccsén a tavalyi nyitányt ismételtük meg, újfent a veszprémi gárdával játszottunk, azzal a a különbséggel, hogy most hazai pályán indult az évad. Az első harmad egész jól kezdődött, Keszi duplájával vezetést szereztünk, majd egy szépítő találat után Zsolti visszaállította a 2 gólos különbséget. Ezután egyenlített az ellenfél, de a második harmadban újra el tudtunk lépni két góllal. A záró játékrészben viszont már nem mi uraltuk a játékot, nem tudtuk belőni a helyzeteinket, amit ellenfelünk gyors kontrákkal torolt meg. Kaptunk 3 kiállítást is, ami nem sokat segített a felzárkózásban. Több ponton is van még javítani való a játékunkban, hiszen nyerhettünk volna, ha belőjük amit be kell és az ellenfél támadásaira is jobban figyelünk. Viszont még csak most indult az év, lesz időnk összeszokni a régi-új társakkal hogy megtaláljuk az optimális formát.

Pontszerzők: Bérdi 1+0; Bozsó 4perc; Csordás 1+0; Dani 0+1; Keszthelyi 2+0; Marosi 2+0; Osváth 0+1; Papp B. 0+1.

Részletek hamarosan!

 


4. oldal / 31

Like-olj minket!

Like-olj minket a Facebookon!

Mérkőzések

szeptember 24.
Szeged - Lizards 5 - 8

október 1.
SZPK - Szeged 7 - 4

október 15.
Neumann – Szeged 4 - 16

október 21.
Szeged - Torpedo 5 - 2

október 28.
Szeged - DEAC 2 - 4

november 19.
Szeged - Dunaújváros 5 - 8

november 25.
Phoenix - Szeged 2 - 4

december 3.
Kazincbarcika - Szeged 11 - 3

december 10.
Szeged - Krokodilok 8 - 8

december 17.
Szeged - Phoenix Fireball (MK) 3 - 28

január 13.
Lizards - Szeged 9 - 5

január 28.
Szeged - SZPK 4 - 14

február 11.
Szeged - Neumann 8 -7

február 25.
Torpedo - Szeged 7 - 5

március 11.
DEAC - Szeged 8 - 4

március 18.
Dunaújváros - Szeged 13 - 1

április 7.
Szeged - Kazincbarcika 5 - 13

április 15.
Krokodilok - Szeged 12 - 7

április 22.
Szeged - Phoenix 9 - 7

ATTE Sportcsarnok

Online

Oldalainkat 23 vendég böngészi

Médiapartnerünk

szegedma.hu