(MK) Dunai Krokodilok "B"- Szegedi FE - 2016.11.19.

Nyomtatás PDF

Dunai Krokodilok "B" - Szegedi FE 13 - 5 (3-1; 8-4; 2-0)

A Krokik "B" csapata ellen kezdtük meg a Magyar Kupában való szereplésünket. Nem mindenki érezte fontosnak, hogy eljöjjön, így csak két cserénk volt. Ez rá is nyomta a bélyegét a játékunkra. Ellenfelünk ugyan az OB III-ban indult idén, de sok rutinos játékost tudnak soraikban, akik nem egy meccset játszottak már OB I-ben. Az első gólt ugyan mi szereztük, de hamar realizálódott, hogy ma csak a tisztes helytállás lehet a cél. A vereséggel búcsúztunk a Kupától, de a bajnokságból még jócskán van hátra.

Pontszerzőink: Bozsó (1+1); Csordás (1+0); Feil (0+1); Keszthelyi (1+1); Marosi (0+1); Papp Z. (1+0); Papdi (1+0).

Részletek a bővebben után!

SZFE csapatának Érden volt jelenése, hisz MK meccs várt rá az OB I-es Dunai Krokodilok fiókcsapatával szemben. Mi 7+1, a hazaiak 13+1 emberrel várták a kezdő sípszót.

Mivel kevesen voltunk, így zárt a védekezést kérte Keszthelyi. Csatárok zónázással próbáltak labdát szerezni és a passzsávokat lezárni, míg a többiek embert fogtak. Támadásokban a gyors kontrákban felérni és lövéssel zárni a támadást. Első percek az ismerkedéssel teltek. Majd a hazaiak átvették az irányítást, de a vezetést az SZFE szerezte meg. Feil indította Csordást, aki a palánk mellett elfutva, majd a kapu elé cselezte magát és a kapuba lőtt a 7. percben (0-1). Hazaiak növelték a tempót, de a védekezésünk a helyén volt, ill. a kapusunk védett. Kontrákkal veszélyesek voltunk, de nem találtunk be ezekből. Ellenfelünk nyomása a 14. és a 16. percben érett góllá (2+1). Majd a 19. percben egy megugrásból tovább nőt az előnyük (3-1).

A 10 perces szünetet igyekeztük kihasználni pihenéssel, hisz két cserével 40 percet lejátszani az még sok idő. Harmad elején két gólt szereztek a hazaiak (5-1). Majd a középkezdésből Marosi elhúzza a labdát, amit Keszthelyi szed össze és a térfélen átcselezve magát a kapuba lő a 23. percben (5-2). Fél perc múlva a Krokik ismét betalálnak, de középkezdés után Bozsó másolja le Keszthelyi gólját a 24. percben (6-3). 26. percben tovább zárkózunk, miután Papdi talál be Bozsó passzából (6-4). Következő öt percben 3 gólt is kaptunk. Volt benne labda eladás a térfelünkön, szabadütéses gól, ill. védekezésbeli elcsúszás. Így a 31. percben öt gól volt az előnyük a fáradó SZFE ellen (9-4). 36. perc legelején Marosi passzát Papp Zoltán lövi be a kapus hóna alatt (9-5). Harmad végét nem sikerült kihúznunk, hisz két gólt még ütöttek a hazaiak (11-5).

Szünet perceiben mindenki próbált frissülni, hisz mindenki kihajtotta magát. Harmadik harmad első percében hazaiak játékosa lövi ki a hosszú felsőt (12-5). Mi próbáltunk a kontrákból szépíteni, de többször is a kapufát -, ill. a kapusukat találtuk el, de gólt nem sikerült szereznünk. Míg a Krokik több támadást is vezetett, de blokkok megvoltak a védők részéről vagy a kapusunk hárított, olykor bravúrosan és tartotta az eredmény, hogy nagyobb gólkülönbség ne alakuljon ki. 52. percben időkértünk, miután Csordás ajka felrepedt és már vissza se tudott jönni. Ebben a percben a hazaiak részéről megszületett a mérkőzés utolsó gólja (13-5). 56. percben még Keszthelyinek is kilövik a férfiasságánál, így a maradék három és fél percet csere nélkül tudtuk le.

Ellenfelünk hiába az OB III. tagja, de OB I-es színvonalat képvisel. Mi sajnos 8 fővel ennyire voltunk képesek ellenük. Dicséret jár azoknak, akik ott voltak, hisz mindenki odatette magát és tisztes eredményt értünk el a jobb erőkből álló csapattal szemben.

Folytatás 11.27-én a bajnokságban, hazai pályán a Veszprém ellen.

Bak Péter

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Like-olj minket!

Like-olj minket a Facebookon!

Mérkőzések

szeptember 24.
Szeged - Lizards 5 - 8

október 1.
SZPK - Szeged 7 - 4

október 15.
Neumann – Szeged 4 - 16

október 21.
Szeged - Torpedo 5 - 2

október 28.
Szeged - DEAC 2 - 4

november 19.
Szeged - Dunaújváros 5 - 8

november 25.
Phoenix - Szeged 2 - 4

december 3.
Kazincbarcika - Szeged 11 - 3

december 10.
Szeged - Krokodilok 8 - 8

december 17.
Szeged - Phoenix Fireball (MK) 3 - 28

január 13.
Lizards - Szeged 9 - 5

január 28.
Szeged - SZPK 4 - 14

február 11.
Szeged - Neumann 8 -7

február 25.
Torpedo - Szeged 7 - 5

március 11.
DEAC - Szeged 8 - 4

március 18.
Dunaújváros - Szeged 13 - 1

április 7.
Szeged - Kazincbarcika 5 - 13

április 15.
Krokodilok - Szeged 12 - 7

április 22.
Szeged - Phoenix 9 - 7

ATTE Sportcsarnok

Online

Oldalainkat 5 vendég böngészi

Médiapartnerünk

szegedma.hu