Miskolci FE - Szegedi FE - 2016. 12. 10.

Nyomtatás PDF

Miskolci FE - Szegedi FE 13 - 3 (3-2; 4-1; 6-0)

Az őszi hazai győzelem után az eddigieknél magabiztosabban utaztunk a borsodiak otthonába, több cserénk is volt, mint szokott lenne, így minden adott volt egy jó meccsre. Az első harmadban így is történt, fej-fej mellett haladt a két csapat. Aztán a második periódusban elhagytuk a góllövő ütőinket, míg a miskolciak megtalálták a magukét. A vége közte tíz, több volt ebben a meccsben is.

Pontszerzőink: Bérdi (2+0); Feil (0+2); Papp B. 2 perc; Papp Z. (1+0).

Részletek a bővebben után!

Marosi és Csordás nélkül indultunk Miskolcra a soron következő meccsünkre, viszont Bérdi felépült és gólra éhezett. A Miskolcot a visszavágás fűtötte az októberi vereség miatt, míg mi az újbóli pontszerzés reményben kezdtük a mérkőzést.

Hazaiak lendületesen kezdték a harmadot, míg mi a taktikánkat megtartva visszább védekeztünk a passzok megszűrése véget. Első találat a hazaiaké volt a 3. percben (1-0). Továbbra is hajtós volt a meccs, mindkét oldalt voltak lehetőségek. Majd a 7. percben Bérdi egyenlít Feil passzából (1-1). Két perccel később ismét Bérdi eredményes egy kapu előtti kavarodás után (1-2). vezetésünk nem tartott soká, hisz középkezdés után egyenlített a MFE (2-2). Majd még ebben a percben a vezetést is visszavette (3-2). A gyors gólváltások után helyzetek, lehetőségek továbbra is megvoltak minkét oldalon, de a lövések célt tévesztettek vagy a kapusok hárítottak. Így a harmadban újabb gól már nem esett.

Második harmad első percében a Miskolc betalált (4-2). Mi mentük a szépítésért előre, de nem sikerült közelebb kerülnünk, míg a hazaiak a 26. percben ismét gólt szereztek (5-2). Lehetőségek itt is ott is, kapuvasat találunk, de gólt nem tudtunk szerezni, majd jön az újabb hazai gól a 34. percben (6-2). Erre sikerül válaszoltunk még ebben a percben, miután Feil passzát Papp Z. váltja gólra (6-3). Fél perc sem telt el ismét négy a különbség (7-3). Továbbra sincs szerencsénk a kapu előtt, hisz nem tudtunk gólokat lőni, míg az ellenfelünk több szerencsés találatot is szerzett eddig. Hátra levő öt perc gól nélkül telt el.

Harmadik harmad elején Papp B. került a kispadra két percre. Ezt remekül kivédekezte a csapat. Majd a harmad további részében a felzárkózás reményében mentünk előre, amit a Miskolc rendkívül hatékonyan ki is használt a gyors és pontos ellentámadásainak révén három gólt is szereztek. 49. percben mi is emberelőnybe kerültünk, de nem tudunk élni vele. Hátralevő szűk tíz percben az elfáradt SZFE már nem volt partnerre a hazaiaknak, akik tovább három gólt szereztek még. Vége 13-3 lett.

Mérkőzés nagy részén játékban ott voltunk a Miskolc szintjén, de a szerencse most nem mellettünk állt. Így sajnos verességgel zártuk a 2016-os évet.

Bak Péter

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Like-olj minket!

Like-olj minket a Facebookon!

Mérkőzések

szeptember 24.
Szeged - Lizards 5 - 8

október 1.
SZPK - Szeged 7 - 4

október 15.
Neumann – Szeged 4 - 16

október 21.
Szeged - Torpedo 5 - 2

október 28.
Szeged - DEAC 2 - 4

november 19.
Szeged - Dunaújváros 5 - 8

november 25.
Phoenix - Szeged 2 - 4

december 3.
Kazincbarcika - Szeged 11 - 3

december 10.
Szeged - Krokodilok 8 - 8

december 17.
Szeged - Phoenix Fireball (MK) 3 - 28

január 13.
Lizards - Szeged 9 - 5

január 28.
Szeged - SZPK 4 - 14

február 11.
Szeged - Neumann 8 -7

február 25.
Torpedo - Szeged 7 - 5

március 11.
DEAC - Szeged 8 - 4

március 18.
Dunaújváros - Szeged 13 - 1

április 7.
Szeged - Kazincbarcika 5 - 13

április 15.
Krokodilok - Szeged 12 - 7

április 22.
Szeged - Phoenix 9 - 7

ATTE Sportcsarnok

Online

Oldalainkat 22 vendég böngészi

Médiapartnerünk

szegedma.hu